Zelfstandige Bakker of Bakker in opleiding (38 uur per week) voor onze bakkerijen in Emmen en Hoorn
Ben je toe aan een volgende stap in jouw bakkers loopbaan of heb jij altijd al in een bakkerij willen werken? Zoek jij naar meer zelfstandigheid in jouw functie en volop doorgroeimogelijkheden, kun jij een actieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van ons bedrijf en denk je verder dan alleen jouw eigen takenpakket? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Wij bieden een informele werkplek binnen een enthousiast team van collega’s. Heb je extra scholing nodig? Wil jij verder leren of jouw functie uitbreiden naar jouw eigen wensen? Dan krijg jij van ons alle ruimte en mogelijkheden om deze doelen te behalen.

De functie
Wij krijgen van diverse grote retailers iedere dag orders binnen. Deze orders worden door ons hoofdkantoor verdeeld over de bakkerijen. Samen met jouw collega’s moet er gezorgd worden dat er voldoende grondstoffen en verpakkingsmaterialen in huis zijn. Hebben wij voldoende personeel in huis? Moet er extra hulp ingeschakeld worden of redden wij het door efficiënter te plannen? Is de basis op orde dan kan er gebakt worden. Eén ding is zeker: geen dag is hetzelfde.

Jouw profiel
Jij bent een persoon die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Daarnaast voldoe je aan onderstaande functie-eisen:
  • LBO+ of MBO werk- en denkniveau
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • Ervaring als bakker of een andere soortgelijke functie is een pré. Heb je nog niet zo veel ervaring in de bakkerij? Geen probleem. Wij hebben de mensen in huis om jou alle kneepjes van het bakkers vak te leren. Jouw motivatie en werkhouding zijn voor ons belangrijker dan jouw ervaring.   
Ons aanbod
Wij bieden een uitdagende fulltime baan aan. Je werkt met een grote mate van zelfstandigheid binnen een informeel, open en collegiale werksfeer in een klein en gezellig team. Verder kun je rekenen op een marktconform salaris met vakantiegeld en is er voldoende ruimte voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Onze organisatie heeft een informele cultuur. Elke collega wordt gewaardeerd op zijn of haar bijdrage en niet in eerste instantie op de gevolgde opleiding of studie. Het belangrijkste vinden wij dat medewerkers zich prettig voelen bij ons en in ons team passen.

Waar kom je te werken?
Wij zijn met onze bakkerijen gevestigd in Emmen en Hoorn. Voor beide locaties zoeken wij een uitbreiding van ons team!


Uren: onze voorkeur gaat uit naar 38 uur per week, maar in overleg is alles mogelijk.
Soort dienstverband: Voltijds met uitzicht op een vaste dienstbetrekking.

Denk jij binnen ons team te passen? Solliciteer dan door jouw CV te mailen naar info@benfri.nl.
Wil je meer weten over de functie of over ons bedrijf? Neem dan contact op met  Lodewijk Bartels (l.bartels@benfri.nl) of Mariëlle Slag (m.slag@benfri.nl). Wij zijn ook telefonisch te bereiken op 0541-728090.