Wij zijn trots dat wij diverse koeken en cakes uit eigen bakkerijen als huismerken mogen leveren bij diverse grote supermarktketens in Nederland en België. Deze prestatie is niet alleen een bewijs van de kwaliteit en de ambachtelijkheid van onze producten, maar onderstreept ook ons vermogen om op grote schaal te produceren zonder in te boeten aan de authenticiteit en de versheid die onze bakkerijproducten kenmerken.

De samenwerking met grote supermarktketens heeft Benfri in staat gesteld om een breed publiek te bereiken. Onze producten vinden hun weg naar de ontbijttafels, koffiepauzes en feestelijke gelegenheden van talloze huishoudens. Het is een bewijs van flexibiliteit en toewijding om te voldoen aan de uiteenlopende eisen en smaakvoorkeuren van onze retailklanten. Deze strategische partnerships hebben Benfri niet alleen een stevige positie op de markt verschaft, maar versterken ook hun imago als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige bakkerijproducten.

Consumenten in Nederland en België kunnen rekenen op heerlijke, verse en authentieke bakkerijproducten van Benfri, rechtstreeks uit de oven in hun lokale supermarkt.Weergave:


Bezig met laden...